Cake with three fills.

Cake with celebrity and homemade desert.

Плаsma торта

Остатак иде у крпу и остатке остане у пуњењу.

За једну коре.

4 беланца
4 кашике шећера
4 кашике плазма кекса
1/4 чаше пудера за бисквите

Направите 3 кора

Фил

12
руменила 150 шећер у праху
100 гр. Чоколада

2 пудинга са укусом слатке павлаке
6 дцл.млека
5 кашике шећера

250 г. Маргарина
Остатак плазма кекса

2 шлага од ваниле – припрема се у складу са упутствима

Припрема:

Поставите папир за печење на доњи део панела од 24 цм
. Шећерни појас се навлажи у чврстом снијегу. Почињем са мучењем на највећој брзини и одмах сипам сву количину шећера која се стално мијеша. Додајте бијелу и сланину у кекс и прашак за пециво и пажљиво мешајте ручно. Пребаци на калуп.
Рерну је загрејан до 200 степени и ставити печење на печење како би се смањио на 150 степени и испечио око 15 минута. Време печења зависи од пећнице, али када се кору добије лепо светло смеђа боја се пече. Немојте имати рерну дуже него овај пут јер ће бити крхка и крхка. Извадите га из калупа и оставите је папиром да се охлади. Извадите папир одмах пре подношења.

За фил

Пјена влије жуманца и шећер, сјај и кухати око 15 минута. Додајте чоколаду, мијешајте и оставите да се охлади.

Пудинг, шећер и 1dcl,mlekoтреба мешати и кувати у остатку млека. Покривајте најлон фолијом тако да поклопац није ухваћен. Стави фолију директно на пудинг, немојте се бојати да га држите када се добро охлади. Охладите на ТЕМПЕРАТУРУ СОБА, Не остављајте га у фрижидеру дуго времена, па је много боље да седите заједно са остатком пуњења.

Додајте хладну буттерову крему на хладно, добро се добро мијешајте и додајте крему и пудингу. Додајте колачиће у плазму и мијешајте. Ставите сат времена у фрижидер пре подношења.

Влажите крему млеком и шећером.

Подношење
Кора која се још увек налазе на папиру окренуте су до тачке где ће се вратити тако да се папир носи, једноставно га уклоните и напуните првим плазма пунилом и кремом. Напуните горњи и последњи кора. Оставите преко ноћи како би филети били чврсто затегнути, лубили Релак и комбиновали укусе.

Реципе од Мамина јела.-Алики.