Ciscenje tela od negativne energije.

foto-profimedia-kurir.rs
Čišćenje tela od negativne energije.
To je veoma važno, posebno za sve nas, da bi mogli da obavljamo svoje drustvene aktivnosti, čišćenje od negativnu energiju i negativne misli. Generalno, self-energija je veoma važna stvar. Ali u ovom slučaju ću opisati nekoliko načina da se otarase negativne energije – kako sami  da to ucinimo.
foto-profimedia-kurir.rs

Tema ovog članka je čisto praktična, jer neću da pričam o psihološkim metodama, osim da kažem nekoliko reči. Prvo, nije neophodno da bude sve negativno u sebi, ali sa druge strane treba covek dozvoliti sebi da ponekad bude i besan – to je nepozeljno,ali daje privremeno olakšanje, ali mozda će doneti i štetu. Jer važano da se ponekad izbaci bes i onaj u nas nagomilan stres od  stresnog zivotnog tempa.

Tusiranje -pranje
Potrebno je samo da se istuširamo ili samo operemo ruke, pa to pomaze da voda opere  sve negativne,energije i se može covek osecati pun elanom. Poželjno je covek da razmislja pozitivno,i radi pozitivne stavri.Jer kako sto pise da voda skida negativnu energiju,to se moze i razumeti, jer posle tusiranja osecaj je poseban.Nikada se ne osecate kao prije tusiranje.To je kao da ste skinuli neki oklop sa sebe.

A ako zelite da se otarasite pritiska i negativnih emocija najbolje je druzenje i setanje.Ucinite lepe stavri za sebe.

Nagraditi sebe necim lepih stvari,koje volite i mozete si ih priustiti,jer ne moze si sve svako priustiti.
Ali setnju si moze svako napraviti,pozovite duhovite prijatelje,zabavite se malo druzeci se.
I najvise pozitivne energije dobicete od sunca koji kod nas proizvodi serotina,on je tako mocan-hormon hormon srece,posebno ga svi osete kada ujutru vide suncan dan pred sobom.
Uvek se dobije viska volje za rad i sve drugo,zato strucnjaci savetuju da se bar najmanje 30 minuta boravi na otvorenom,po dan kada se covecje telo puni pozitivnom energijom.I to najboljom direktno iz prirode.
I uzivajte u vezbajte meditirajte, svaki deo vaseg tela bice vam zahvalan.Bicete puni kiseonika i elanom za rad.
Nadam se da cu nekome pomoci sa mojih saveta, da vam bude lakse, i onda kada vam je najteze.I da vas motivisem.Da niste jedini koji imaji slicnih ljudski problemi  to imaju skoro manje vise svi.Ima tu puno korisnog za pisanje,ali ostavimo nesto i za drugu priliku.
Zelim vam puno pozitivne trenutke..Lila.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...