Dorucak sa ovasne zitarice.

Dorucak od ovasne zitarice,ovu kombinaciju mleka ovasne zitarice cesto koristim,meni se dopada,ukusno je,i zdravo za dorucak ili veceru.Ne samo sto mi pomaze da budem zdravija i osecam se lepse,a takodje je dobro i za bujnost kose,Jer ovas sadrzi puno minerala ,koji su nasem telu bas dobro dosli sa konzumiranjem ovakvih obroka.

img_20161008_095948

Sastojci:

*300g kiselo mleko (domace je najbolje)
*5 kasika punih ovasnih zitarica-( pahuljica)
*1 kasika med

Priprema:

U vecu  posudu stavimo domace kiselo mleko ili kupljeno,zdravije je domace,zatim dodati ovasne zitarice,med,i sve lepo promesajte.

Ostavite da odstoi 30 minuta da bi nabubrile pahulje od ovasa,a zatim konzumirati kako zdrav i ekonomicni obrok,zamena za dorucak ili veceru.

Ja kada zelim namaliti koji gram koristim cesto ovu kombinaciju,i verujte ima efekta.Ali ne treba jesti slatkise puno,mozete probati ali malo.

Jer ja sam gurmanski tip osobe, i lako mi skacu kilogrami,ali imam eto malo vestine i pazim  malo vise oko ishrane, pa ne idem mnogo nagore sa kilograme vec malo.A ono sto pisem ,ja kuvam i probam,zamislite koliko bih se ugojila,alii jedan dan je gurmanski,a sledeci moj dan ide dijetalni,i tako pravim neku ravnotezu ishrane.. :)))..

img_20161008_100039

A ovaj obrok ,je ukusan i zdrav ( healthy) i preporucujem svakome da napravi ovakav obrok, i videcete imacete i poboljsanje po zdravlje.Imam i jos jedan zanimljiv recept .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...