Kako se resiti strija.

Strije na stomaku, kako ih se resiti,svaka zena ima skoro problem,sa prosirenje koze nakon porodjaja,zato je vazno puno negovati kozu.I posle porodjaja trebaju se praviti vezbe za zatezanje koze.I izhrana je takodje veoma bitna.

 Zene su prihvatile da ce im zauvek ostati takav stomak,i izgled.Ali nauka i kozmetika nude pomoc koja se treba probati.Zato se neke zene  i dalje bore ko lavice kako bi se resile te trajne pojave na kozi. Kao i vecina zena dobije skoro svaka zena strie u trudnoci, prekomerna tezina ucini  svoje, da se koza rastegli  i popuca, ali  ostaju strije.
Mnogi sajtovi nude pomoc u vidu, kako napraviti melem za povlacenje strija neki su ucinkoviti i potrebna je upornost i razlicita kombinacija tehnika kako bi se video efekat. S obzirom da je za sve potrebno vreme, za koje uvek nam manjka, naisla sam nam jednu novu tehniku uklanjanja strije cija se ucinkovist vidi nakon nedelju dana.

Mnogi od vas su culi za dermapen. To je uredjaj koji podseca na olovku i u sebi sadrzi mikroiglice, on ima za cilj da ucvrsti, podmladi i zategne kozu. U zavisnosti koja regija se tretira i tip stavljaju se kreme kako bise stimulisala regenaracija koze.Kao primer navodim iskustvo mldjih majka koje su koristile neku od metoda, i dele ovo sa vama.

Dermapen je namenjen za:

  • strije
  • hiperpigmentacija
  • oziljci
  • fine linije i bore
  • duboke bore

Dermapen daje neuporedive rezultate pri indukciji kolagena. Ovaj aparat pravi do 1300 mikrouboda u sekundi i tako stimulise proizvodnju kolagena i elastina. Na ovaj nacin se podstice regeneracija koze, kao odgovor na mikrotraume. Ovim tretmanom se podsticu odlicni rezultati u skidanju strija, oziljaka, bora, opustene koze.

Predeli tretirani su blago crvene boje, sto predstavlja pozeljnu reakciju i nakon toga krece se blago perutanje koze koje se povlaci nakon nekoliko dana. Potrebno je odraditi nekoliko tretmana u zavisnosti sta se tretira otprilike 3 do 6 puta sa pauzom od 3 do 6 nedelje.

Nadam se da vam je clanak pomogao i da znate da postoje jos metoda u tretiranju nedostataka na kozi.

A moj savet kao iskusnija ,reci cu da je vezbanje broj 1,i ishrana da se ne gomila salo,koje opusta kozu.
A dok je mlada zena treba to primenjivati,jer se starenjem menja nivo hormona u organizmu,a samim tim i koza opusta i gubi na lepotu.E tada nastupa drugacija nega i cuvanje.nadam se da ce nekome i ovo pomoci kao savet.
Izvor: net
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...