Prirodni lek za Eserihija koli..!

foto-lifepress magazin

Prirodni lek za bakteriju Eserihija koli,zvuci neverovatno ali vredi probati posebno kada se zna iz iskustva drugih da je to veoma uporna bakterija.

foto-lifepress magazin

A mozda niste znali da je ima na podove u kupatilu ili u hranu koja je kontaminirana njome.

Zato je veoma vazna higiena na prvom mestu,nikada ne cistite pod kupatila sa istim djogerom.I da cistite i podove kuhinje,jer se na taj nacin bakterije sire i prenose,to je komentar jednog lekara u jednoj emisiji o zdravlju.

A evo jedno prirodno otkrice,i kada se covek nadje u nevolje vredi probati od svega po malo.

Za revolucionarni proizvod navodno se već odavno zna u nekim dijelovima Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Ako je vjerovati onima koji su probali biljnu mješavinu, časna sestra iz Posušja, Ljubica Kovač, otkrila je spasonosni lijek za smrtonosne bakteriju Ešerihiju koli!

Ešerihija koli je gram-negativna bakterija, štapićastog oblika, čije su prirodno stanište crijeva čovjeka i životinja. Predstavlja dio crijevne flore i neophodna je za proces varenja i sinteze nekih supstaci, na primjer vitamina K i razgradnju laktoze.

Ova bakterija je i indikator zagađenosti vode fekalijama i jedan je od najčešćih uzroka bakterijskih infekcija čovjeka.

Može izazvati infekcije gastrointestinalnog, urogenitalnog trakta, sepsu, meningitis (kod novorođenčeta), zapaljenje pluća i tako dalje.

Za revolucionarni proizvod, za kojeg se sastojci mogu naći gotovo u svakoj prodavnici, navodno se već odavno zna u nekim dijelovima Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Bivša pacijentkinja Ana tvrdi kako joj je časna sestra spasila život nakon što se tokom trudnoće zarazila Ešerihijom koli. Nisu joj pomogla, kaže, niti dva različita antibiotika, već čudotvorna kombinacija časne sestre iz Posušja.

S nadom da nikom neće trebati, otkrila je javnosti spasonosni recept:
“Korijen peršuna treba oprati, pa samljeti mašinom, a isto tako i limun. Sve zajedno izmješati, u to staviti 200 g meda i 2 dl maslinovog ulja. Sipati u čiste staklene tegle.

Uzimati jednu veliku kašiku prije doručka, jednu prije večere.

Sastojci:

250 g korijena peršuna,
– 250 g limuna s korom,
– 200 g meda i
– 2 dl maslinovog ulja.

Vredi pokusati,jer je ovo neskodljiv lek iz prirode,pojacacete njime i imunitet koji je glavan za sve.A takodje i aloe vera proizvode jacaju imunitet.

Izvor:zdravlje i razni recepti-net.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...